Zanglessen

Houd je van zingen en wil je er beter in worden? Werken aan je zangtechniek, of bijvoorbeeld meerstemmig leren zingen? Ik help je graag! Leeftijd of ervaring is onbelangrijk. Plezier, liefde voor muziek en motivatie zijn het belangrijkste.

Heesheid, een overslaande stem, zenuwen... Dit zijn zo maar wat dingen die je bij het zingen erg in de weg kunnen zitten, maar die je met een goede zangtechniek, een positieve mindset en oefening kunt verhelpen. Je zingt de liedjes die jij mooi vindt, begeleid door piano of door middel van karaoketracks.

Om mijzelf te ontwikkelen als zangeres en als zangcoach heb ik zanglessen gehad van o.a. Wiebe Peer Cnoese, cursussen gevolgd over het Universal Voice System bij het Universal Voice Institute (Alberto ter Doest), Vocal Process Ltd. (Gillyanne Kayes and Jeremy Fisher), Jeanie Lovetri, en de teacher training bij de John Henny Vocal Studio.Ervaringen


Marlies:

"Erg leuke en leerzame lessen!
Ik begon bij Fajari met 0 zangervaring, en ik heb ondertussen al een tijdje les bij haar. Ik merkte al heel snel grote vooruitgang en door Fajari manier van lesgeven kreeg ik ook steeds meer vertrouwen in mijn eigen stem. Fajari luistert goed naar wat je stem nodig heeft en met welke techniek je het gewenste geluid kan krijgen. Bedankt Fajari, ik heb veel geleerd en ik ga altijd met plezier naar les!

Milan:

"De zanglessen bij Fajari zijn niet alleen ontzettend leuk, maar ik leerde heel snel slimme tips en tricks om mijn stem beter te gebruiken. Ik zit in een bandje en merkte na mijn zanglessen bij de repetities meteen verschil. Thanks Fajari!"

Ciska:

"Fajari geeft prettig les. Ze geeft mij goede tips om het beste uit mijn stem te halen. Zingen is mijn uitlaatklep!"

Juliska:

"Zangles bij Fajari is erg effectief en gezellig! Met verschillende technieken is het makkelijker en fijner omte zingen en omdat ze alles met zoveel passie doet is dat erg motiverend. Ik heb echt altijd zin om naar zangles te gaan:-)"

Privéles

Wil je een les op maat? Kies dan voor priveles. Door de individuele aandacht kunnen we op jouw niveau en tempo werken, aan de hand van liedjes die jij kiest. We werken aan zangtechniek, interpretatie, presentatie en muzikaliteit.

Duo / groepsles

In een groepsles werken we aan techniek, maar ook aan bijvoorbeeld meerstemmig zingen en improviseren. Je ontdekt hoe je stemmen blendt tot een geheel. En je leert ook veel door te luisteren naar elkaar. Jullie zingen door jullie gekozen songs.


Losse lessen

Wil je voor een korte periode werken aan een specifiek doel? Voor een auditie of voor een optreden? Een opfrisser, of gewoon een keer voor het plezier? Meld je dan aan voor een les of een korte serie lessen.