Ervaringen:

Marieke:

"Zangles met Fajari vond ik naast erg leerzaam, ook super leuk en gezellig! Ik keek altijd uit naar onze tweewekelijkse lessen. Het voelt alsof ik spelenderwijs mijn stem beter heb leren gebruiken, en
nu heb ik veel meer zelfvertrouwen om schaamteloos los te gaan tijdens karaoke-avondenmet vrienden :-D"

Marlies:

"Erg leuke en leerzame lessen!
Ik begon bij Fajari met 0 zangervaring, en ik heb ondertussen al een tijdje les bij haar. Ik merkte al heel snel grote vooruitgang en door Fajari manier van lesgeven kreeg ik ook steeds meer vertrouwen in mijn eigen stem. Fajari luistert goed naar wat je stem nodig heeft en met welke techniek je het gewenste geluid kan krijgen. Bedankt Fajari, ik heb veel geleerd en ik ga altijd met plezier naar les!

Milan:

"De zanglessen bij Fajari zijn niet alleen ontzettend leuk, maar ik leerde heel snel slimme tips en tricks om mijn stem beter te gebruiken. Ik zit in een bandje en merkte na mijn zanglessen bij de repetities meteen verschil. Thanks Fajari!"

Ciska:

"Fajari geeft prettig les. Ze geeft mij goede tips om het beste uit mijn stem te halen. Zingen is mijn uitlaatklep!"

Juliska:

"Zangles bij Fajari is erg effectief en gezellig! Met verschillende technieken is het makkelijker en fijner omte zingen en omdat ze alles met zoveel passie doet is dat erg motiverend. Ik heb echt altijd zin om naar zangles te gaan:-)"

Rebecca:

"Fajari geeft leuk en gevarieerd les. Ze leert me meerstemmig zingen en dat begin ik steeds meer te leren dankzij haar. Ik ben blij dat ik les van haar krijg!"