Online Zangles

Zanglessen volgen terwijl je het huis niet uit kunt? Dat kan dankzij online zanglessen via video conferencing via Zoom, Skype of Whatsapp Video. Ik heb zelf voorkeur voor lessen via Zoom.


Wat heb je nodig?

Het enige wat je ervoor nodig hebt is een computer met camera en microfoon of een smartphone, een goede wifiverbinding en een rustige ruimte waar je naar hartelust kunt zingen. Als we via Zoom werken ontvang je van mij een uitnodiging voor een videocall. Je hoeft er op je computer niets voor te downloaden, voor je mobiel wel.


De les

Aan het begin van de les checken we de geluids- en videokwaliteit, dat gaat heel eenvoudig. Daarna gaan we van start. We beginnen met een moment van 'landen' in je lijf' en een opwarming van je stem. Ik gebruik daarvoor ook een piano. Daarna gaan we aan de slag met een liedje. We maken gebruik van karaoke-tracks via bijvoorbeeld youtube of spotify. Je kunt ook karaokeversies van liedjes kopen via www.karaoke-versie.nl.


Dubbele feedback

Het voordeel van online lessen? Allereerst hoef je je huis niet uit. Daarnaast krijg je dubbele feedback: van mij, maar ook van jezelf omdat je jezelf in het scherm ziet.

Meld je hier aan voor een gratis proefles: